Obrint Mirades

Obrint mirades és un projecte de sensibilització en el lleure protagonitzat per dones amb discapacitat intel·lectual. L’objectiu és sensibilitzar a les diferents professionals del sector del lleure de la importància d’incloure persones amb discapacitat als espais de lleure dirigits a la infància.

obrint mirades projecte Fundesplai

EL PROJECTE

 

 

 

 

Obrint mirades és un projecte de sensibilització en el lleure protagonitzat per dones amb discapacitat intel·lectual.

L’iniciem el 2023 amb l’objectiu de sensibilitzar a les diferents professionals del sector del lleure de la importància d’incloure persones amb discapacitat als espais de lleure dirigits a la infància i la joventut. En el context d’aquest projecte es fan formacions a les participants, xerrades dirigides a les professionals del sector del lleure educatiu i material divulgatiu elaborat per les pròpies participants com la Guia de bones pràctiques: “Obrint mirades, per un lleure més inclusiu“.

ETAPES DEL PROJECTE

 

 

 

 

Aquest projecte està dividit en dues etapes:

La primera fase es dur a terme la formació. Les dones participants reben formacions en els àmbits d’inclusió, feminisme, lleure i activisme.

La segona fase es la sensibilització on duem a terme dues accions dirigides a les professionals del món del lleure realitzades per les pròpies participants. Aquestes accions són: (1) xerrades de sensibilització a professionals del lleure i (2) la creació d’una guia de bones pràctiques per vetllar per un lleure més inclusiu.

Etapes projecte Obrint Mirades Fundesplai

Guia de bones pràctiques

 

 

 

 

[flipbook pdf=”https://fundesplai.org/wp-content/uploads/2023/03/OBRINT-MIRADES-DEF-DEF-DEF-_compressed.pdf”]

Coneix +

Durant aquest projecte hem establert diferents col·laboracions amb joves del projecte del Demà Jove d’ACNEE i directores, on han participat en sessions de formació d’inclusió i de lleure. I també amb les joves del Demà Jove de monitores del lleure, directores i ACNEE on rebran les xerrades de sensibilització.
OBRINT-MIRADES Fundesplai2
OBRINT-MIRADES Fundesplai3

CONTACTE

 

 

 

 

Si tens interès en el projecte Obrint Mirades, omple aquest senzill formulari de contacte perquè ens puguem adreçar a tu el més aviat possible. Moltes gràcies!

 

 

 

 

Digue'ns qui ets(Obligatori)
Nom i cognoms(Obligatori)
Subscripció butlletí
Política de privacitat(Obligatori)

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l’actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l’educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai