Nusos

Vídeos nuSOS

Els grups de joves dels esplais de la Federació Catalana de l’Esplai porten a terme el projecte de Vídeoclips nuSOS pel foment del català a partir de l’ús del llenguatge àudio visual i les tecnologies digitals. És un estímul per als nois i les noies per avesar-se a escriure, interpretar i enregistrar les seves propostes en català al voltant dels temes de les migracions, el refugi i la interculturalitat. Aquest projecte compta amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística ( El finançament de les actuacions subvencionades prové de la Junta d’Herències), i  l’Ajuntament de Barcelona. Els vídeos es realitzen seguint la metodologia de l’Aprenentatge Servei (ApS) en dues fases:

1

Fase Aprenentatge

Reflexió al voltant de la temàtica i adquisició de competències tecnològiques per a la de petites produccions àudio visuals.

2

Fase Servei

Disseny i realització de campanyes de conscienciació (xxss, xerrades al centre…), sobre el fet migratori i la convivència intercultural.

Curs 2020-2021

En aquesta edició hem comptat amb la implicació i la col·laboració del grup d’animació infantil Xiula i de la màgia d’en Joan “Singu” Riera.

Vídeoclips curs 2019-2020

 

Altres elements clau

Quadern pedagògic

Encara no te l’has llegit? Te’l pots descarregar per aprofundir en les temàtiques de la proposta educativa i aclarir conceptes per fer front a aquesta aventura educativa.

Eix d'animació

La Bolboreta, una papallona migratòria, i la Ubuntu, una maleta màgica molt viatgera, ens acompanyaran en aquesta aventura.
Les vols conèixer?

Reptes col·lectius

Amb els reptes col·lectius ens mobilitzem en un moment puntual per reforçar la incidència pública.
#30nusospelsdrets
#mespontsmenysmurs

Amb el suport i la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai