Nusos

Recursos

T’ho volem posar fàcil per desenvolupar la proposta educativa. Aquí trobaràs molts recursos que et poden ajudar i complementar les activitats, reptes i dubtes que vagin sorgint al llarg dels dos cursos que durarà la proposta.

Activitats

En aquest enllaç pots consultar les activitats de lleure que hem preparat per a nuSOS.

> Activitats nuSOS

Webs
Guies didàctiques altres entitats
Maletes pedagògiques

Maletes equipades amb jocs i contes relacionats amb la proposta educativa. Disponibles exclusivament per als centres que treballen amb Fundesplai.

Cançons

Podries de Roba Estesa. Adaptació musical del poema “Podries” de l’escriptora Joana Raspall. https://www.youtube.com/watch?v=Cx9mUyVMgtk

Obriu les portes de Txarango https://www.youtube.com/watch?v=HiExv8a5HGE

Imagine de John Lennon

Elements clau de nusos

Activitats

Activitats de lleure per a totes les edats enfocades a despertar l’esperit crític i aprofundir en la proposta educativa nuSOS.
Educació per a la ciutadania global.

Quadern pedagògic

Encara no te l’has llegit? Te’l pots descarregar per aprofundir en les temàtiques de la proposta educativa i aclarir conceptes per fer front a aquesta aventura educativa.

Reptes col·lectius

Amb els reptes col·lectius ens mobilitzem en un moment puntual per reforçar la incidència pública.
#30nusospelsdrets
#mespontsmenysmurs

Amb el suport i la col·laboració de

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai