Iniciem la Campanya d’estiu de Fundesplai 2024 amb la votació de la samarreta d’estiu! Tu decideixes el color de la samarreta que posarem de moda aquestes vacances!

La samarreta és un dels elements més representatius de la campanya d’estiu i cada any la porten milers d’infants, joves, monitores i monitors i famílies. Enguany, la samarreta té el lema ‘Un estiu per viure‘ vinculat amb la proposta educativa ESTIMA. Perquè volem celebrar la vida i l’estiu, un estiu ple d’emocions, d’activitats i vivències.

Vota el color que més t’agradi i entraràs en el sorteig d’un lot de tres samarretes. 🗓️ Pots votar fins el 24 de febrer.

Samarreta d'estiu de Fundesplai

La Festa Esplai s’apropa

Guarda la data! El 12 de maig celebrarem la Festa Esplai al Parc Nou del Prat de Llobregat. S’apropa la gran festa de Fundesplai, oberta a infants, joves, famílies i monitores i monitors de tot Catalunya. A la Festa Esplai hi trobaràs 50 activitats lúdiques i educatives per a totes les edats.

Un estiu per viure ple d’activitats!

Amb la Campanya d’estiu de Fundesplai duem a terme milers d’activitats pensades per a la petita infància, infants, joves i famílies. Descobreix les activitats que durem a terme durant l’estiu per escollir la que més encaixi amb el teu fill o filla.

 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai