Campanya solidària d'estiu

Ajuda’ns a fer possible un estiu per a tots els infants!

FES UN DONATIU PER LA IGUALTAT D’OPORTUNITATS AQUEST ESTIU!

BEQUES PER A CASALS I COLÒNIES D’ESTIU

Un de cada tres de menors a Catalunya (un 31,7%) viu en risc de pobresa o exclusió social. Així ho indiquen les darreres xifres de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat).

Això significa que moltes famílies tenen dificultats per comprar productes alimentaris per a una dieta equilibrada, fer front a una despesa imprevista o que els seus fills i filles puguin participar en activitats de lleure educatiu com els casals o les colònies, fonamentals pel desenvolupament integral de nenes i nens. Els casals, les colònies, els campaments i altres activitats de lleure educatiu tenen molts beneficis pedagògics per als infants: el contacte amb la natura, el joc lliure i els espais oberts, la vivència de petits reptes personals i col·lectius (fer un cim, parar i desparar taula, etc.), la convivència, la descoberta del territori o l’acció pel canvi.

Durant les vacances d’estiu s’accentuen les desigualtats entre infants i joves en l’accés a les activitats de lleure educatiu. Molts infants no poden gaudir d’aquestes activitats per motius econòmics i perden una oportunitat educativa única.

A Fundesplai treballem des de fa més de 50 anys a favor de la felicitat de tots els infants i joves i de la igualtat d’oportunitats. Ho fem, entre d’altres, impulsant una federació amb més de 127 esplais i projectes de lleure, desenvolupant programes i projectes a més de 1.660 escoles i en 27 cases de colònies, albergs de natura i terrenys d’acampada que, només l’any passat, van beneficiar més de 379.100 participants.

El 2023 vam atorgar 30.538 ajuts i beques!

per a temps educatiu del migdia, colònies, activitats de lleure i reforç escolar

Necessitem la col·laboració de tothom!

Si vols col·laborar, participa a la campanya de captació de fons “Campanya solidària a favor de la infància”!

Campanya beques estiu de Fundesplai.

MIRA EL VÍDEO DE LA CAMPANYA!

MOLTES GRÀCIES!

Col·laborant en aquesta campanya fas un gran regal als infants i joves que puguin participar a les activitats d’estiu gràcies a les nostres beques i ajuts. Viuran experiències educatives i enriquidores que els acompanyaran tota la vida!

FES UN DONATIU

Transforma vides: aposta per l’educació en el lleure

Fes voluntariat

Regala temps i somriures!

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai