El dijous 21 de març va començar FILMing 2030, el curs que té com a objectiu formar joves de tot l’Estat en el lideratge del canvi cap als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), i que culminarà amb la creació de curtmetratges en col·laboració amb l’Escola de Cinema de Barcelona, amb el finançament del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030.

Després de l’acte d’inauguració a CaixaForum Madrid, les persones participants van iniciar un recorregut per experiències inspiradores amb diferents entitats sense ànim de lucre: una sessió a càrrec de Greenpeace a la seu de Fundación Esplai, una visita a la Cañada Real amb una sessió sobre el projecte de la Asociación Barró, i a Cobeña per conèixer la tasca de la Fundación Sancho y Marina.Xerrada de Greenpeace a FILMing 2030.

Finalment, els i les participants van assistir a diverses ponències enriquidores amb persones expertes en diverses matèries. Entre d’altres, sobre participació ciutadana amb Cecilia Güemes i sobre laboratoris ciutadans amb Lorena Ruiz. En aquesta primera setmana de formació del FILMing 2030, també es van distribuir entre els i les participants els cinc curtmetratges que es rodaran durant els mesos de maig i juny, i s’estrenaran a finals de juliol.

Filming 2030 de Fundesplai.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai