Fundesplai ha inaugurat el programa formatiu “FILMing 2030” aquest dijous 21 de març al CaixaForum Madrid. Es tracta d’un curs que té com a objectiu formar joves de tot l’Estat en el lideratge del canvi cap als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), i que culminarà amb la creació de curtmetratges de sensibilització cap a la societat, en col·laboració amb l’Escola de Cinema de Barcelona, amb el finançament del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030.    

Presentació Filming 20230 de Fundesplai a Mardrid

A l’acte, presentat per Isabel Ochoa i Marc Alcaraz, de Fundación Esplai i Fundesplai, van assistir els i les participants del curs, i va comptar amb les intervencions de Alejandro Fernández de las Peñas de CaixaForum, Enrique Arnanz, president de Fundación Esplai, Pere Alberó, director de la Escola de Cinema de Barcelona, i Carles Xifra, director adjunt de Fundesplai, que va subratllar la coherència entre FILMing 2030 i Fundesplai, amb la convivència i la sostenibilitat com a eixos principals.

A la segona part de la inauguració van intervenir les “Lideresas de Villaverde”, un grup de dones majors de 65 anys referents en iniciatives municipals i en la reivindicació del paper de les dones grans a la societat, amb un espai setmanal a OMC Radio. Elles van ser les encarregades d’entrevistar a Manuela Mesa, presidenta de CEIPAZ. Una xerrada que va esdevenir una reivindicació de FILMing 2030 com a eina de construcció de pau i sensibilització en els ODS.    

L’entrevista es podrà recuperar properament en format podcast al canal de Ivoox (#ConMayorVoz) i a la seva pàgina web.   

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai