Reconeixements i premis

Els premis i reconeixements arriben després de molts anys de feina i d’un llarg camí en el món de l’educació. Gràcies a la tasca de totes les persones involucrades en els nostres projectes, hem pogut seguir creixent i millorant, assolint així noves fites i apostant per objectius que ens permetin tenir una societat més justa i igualitària.

LOGO_ESTRATEGIA_NAOS

PREMI Estratègia NAOS

2023

La nostra exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA ha estat gualardonada amb el amb el Premi Estratègia NAOS (Nutrició, Activitat Física i prevenció de l’Obesitat), pel Ministerio de Consumo i la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN), reconeixent la tasca que que fem per promoure l’alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari.

premis ccniec logo

PREMI CCNIEC de l’Institut d’Estudis Catalans

2023

La nostra exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA va ser reconeguda amb el Premi CCNIEC a la millor iniciativa de la indústria alimentària en el camp de la millora de l’alimentació de la població o l’educació alimentària. El premi va ser atorgat el 27 de gener del 2023 per l’Institut d’Estudis Catalans.

PAAS_logo generalitat

PREMI PAAS de la Generalitat

2022

La nostra exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA va ser reconeguda amb el Premi PAAS de la Generalitat de Catalunya que reconeix els projectes que treballen pel Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable. L’exposició “Menja, Actua, Impacta” va rebre el primer premi de Promoció de la Salut i l’Alimentació Saludable a l’Àmbit Comunitari.

slow-food-bcn logo

PREMI SLOW FOOD BARCELONA

2022

La nostra exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA va ser reconeguda amb el Premi Responsabilitat Gastronòmica dels Premis Slow Food Barcelona. El guardó es va lliurar el divendres 23 de setembre en el marc de la fira Terra i Gust, celebrada durant les festes de la Mercè de Barcelona.

Premis-Irla2022 _logo

PREMI IRLA – MEMORIAL LLUIS COMPANYS

2022

La Fundació Josep Irla va lliurar el premi Memorial Lluís Companys al moviment d’esplais catalans. Va ser un guardó col·lectiu a la Federació Catalana de l’Esplai, el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrès i Esplais Catalans que reconeix la feina i dedicació dels esplais.

CreuSantJordi

CREU DE SANT JORDI

2021

Vam rebre la Creu de Sant Jordi per la contribució en l’educació en el lleure d’infants i joves, i la nostra tasca professional que duem a terme amb diversos col·lectius i en entorn vulnerables. Per haver contribuït a garantir el reconeixement i esforç dels centres d’esplai que engloba, i iniciar projectes de futur orientats a la millora del medi ambient i la promoció de projectes educatius i d’itineraris formatius innovadors i transformadors.

CreuSantJordi

SEGELL LÀBORA

2015

Des de l’Ajuntament de Barcelona ens van atorgar el Segell Làbora com a entitat col·laboradora en el Programa Làbora, que vetlla per la igualtat d’oportunitats de la ciutadania de Barcelona.

CreuSantJordi

CERTIFICAT DE BRONZE – EMAS

2015

L’any 2015 vam rebre el Certificat de Bronze d’EMAS com a reconeixement per haver aconseguit durant 5 anys seguits el reconeixement EMAS.

CreuSantJordi

PREMI LLUÍS CARULLA

2013

L’objectiu d’aquest premi és el de promoure projectes i reconèixer experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i en el lleure. Des de Fundesplai vam impulsar un projecte on hi van participar més de 120 joves, en la recuperació del paisatge agrari de la Vall d’Ogassa (Ripollès).

CreuSantJordi

PREMIS FAD

2011

L’alberg i escola de natura de Viladoms de Baix, va ser escollida finalista de la 53a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. El projectes dels arquitectes Carlos Ferrater i Núria Ayala i l’aparellador Alexandre Pararols, va ser finalista entre els 498 projectes que s’hi van presentar.

CreuSantJordi

PREMIS CONSTRUMAT

2011

L’alberg i escola de natura de Viladoms de Baix, va rebre una menció especial en la categoria d’edificació a la 14a edició dels Premis Construmat. Es va reconèixer la integració paisatgística de la instal·lació en l’entorn natural i el disseny innovador i ús de materials senzills.

CreuSantJordi

PREMIS ENDESA

2010

L’any 2010 l’edifici de Centre Esplai va ser finalista dels Premis Endesa a la promoció immobiliària sostenible, dins la categoria no residencial. És un premi que vol reconèixer a les persones i organitzacions impulsores d’edificis eficients enèrgicament.

CreuSantJordi

CLUB EMAS

2010

El Club EMAS amb el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya va atorgar els premis que reconeixen esforços en la gestió ambiental fets per les organitzacions. Fundesplai va rebre una menció especial en  la categoria de Millor Declaració Ambiental.

CreuSantJordi

PREMI MEDI AMBIENT DE LA GENERALITAT

2008

Fundesplai va rebre la menció honorífica del Premi de Medi Ambient 2008 en la categoria de Millor Projecte de Recerca, Desenvolupament i Innovació encaminat a la mitigació del Canvi Climàtic per Centre Esplai. És una distinció que vol reconèixer la tasca de persones, entitats o institucions en favor del medi ambient en el nostre país.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai