Fundesplai amb els ODS

Fundesplai s’ha adherit a l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030, el tret de sortida de l‘Aliança de Catalunya 2030, per tal d’assolir els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats per a les Nacions Unides. Tenim els  ODS incorporats en la nostra línia de treball en tots els nostres programes i projectes; els valors i accions de l’entitat afavoreixen la igualtat d’oportunitats, l’equitat i l’educació per la sostenibilitat. Tot per aconseguir un món més just i igualitari.

Les organitzacions del Tercer Sector hem de jugar un paper protagonista en l’assoliment dels ODS: som agents transformadors a través dels nostres programes, catalitzadors de la participació i sensibilització socials, motor de nous projectes innovadors i complement imprescindible de les polítiques públiques.

Josep Gassó

President de Fundesplai

Concepció arquitectònica ecoeficient, plaques solars fotovoltaiques, reaprofitaments d’aigua… Totes les nostres instal·lacions busquen aconseguir la màxima eficiència ambiental i energètica.

Centre Esplai, edifici ecoeficient

Cases de colònies sostenibles

El nostre compromís amb la sostenibilitat

Des de Fundesplai impulsem nombrosos programes de promoció de la salut i benestar. La innovació està present a les nostres metodologies i processos. Alguns exemples dels nostres projectes relacionats:

Promoció de la salut en l’àmbit escolar

Suport als alumnes amb nee

Propostes educatives

Exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA

La lluita contra la pobresa i la creació de condicions d’accés a un treball digne són objectius irrenunciables per garantir els drets dels infants i dels joves. Alguns dels nostres projectes relacionats:

Igualtat d’oportunitats

Projectes d’acció social i joves

Cursos gratuïts per a persones a l’atur

L’educació de qualitat ha estat sempre l’eix de la nostra missió. EL nostre objectiu és arribar a molts més infants, joves i famílies i garantir, el dret de tothom, no només a l’accés a les colònies, esplais o menjador escolar, sinó a una educació al llarg de la vida.

Missió i valors

Compromisos amb la infància

Projectes d’acció social i joves

Igualtat d’oportunitats

Revertir el declivi de la biodiversitat i el deteriorament dels ecosistemes terrestres i marins són un dels principals reptes de la present dècada. La nostra tasca d’educació ambiental i les activitats a favor del medi ambient, cada any arriba a milers d’infants, joves i famílies.

Educació ambiental en l’àmbit escolar

Propostes educatives

Cases de colònies

Compromís amb la sostenibilitat

A través de la tasca educativa contribuïm al desenvolupament sostenible i estils de vida en harmonia amb la natura. Les oficines, les cases i albergs, les aules de formació, etc. són espais sostenibles, segurs, inclusius i 100% accessibles.

El nostre compromís amb la sostenibilitat

Propostes educatives

Exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA

Els reptes actuals són grans: emergència climàtica, atur juvenil, pobresa, desigualtat de gènere… És imprescindible que ens hi posem tots i totes. Tenim la vocació de construir nous escenaris d’oportunitats conjuntament amb altres entitats.

Aliances estratègiques

Pla d’igualtat

Igualtat d’oportunitats

Suport Tercer Sector

Els nostres programes per a la inclusió social, l’educació per a la pau i per a la ciutadania contribueixen d’una manera decisiva a la reducció de les desigualtats i a una societat més justa.

Igualtat d’oportunitats

Propostes educatives

Projectes d’acció social i joves

Aliances estratègiques

Transparència

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai