Igualtat d’oportunitats

Garantir la igualtat d’oportunitats a totes les activitats i instal·lacions és un dels pilars de la nostra missió. Tots els infants, joves i adults tenim dret a gaudir d’activitats de lleure educatiu i d’espais accessibles. I per assegurar aquesta igualtat d’oportunitats fem activitats inclusives, tenim cases de colònies i albergs accessibles, i eduquem per a una societat més igualitària, justa i solidària, i tenim especial cura en l’atenció a la diversitat i a les situacions de vulnerabilitat.

Lleure educatiu inclusiu

Els infants amb diversitat funcional poden gaudir de les nostres activitats inclusives com casals d’estiu o colònies. Ens adaptem a les necessitats de cada nen i nena perquè tothom pugui participar amb normalitat. A més a més, tenim un servei de suport als alumnes amb necessitats educatives especials per a escoles amb vetlladores especialitzades. Des dels nostres orígens hem prioritzat les activitats de lleure inclusives que milloren l’autonomia dels infants, la gestió de les emocions, les relacions amb els altres i la integració al grup.

Colònies escolars i casals d’estiu

Suport als alumnes amb necessitats educatives especials

Beques per a les famílies

Oferim beques i ajuts econòmics a famílies afectades per l’atur o amb situacions socioeconòmiques vulnerables perquè els seus fills i filles puguin participar i gaudir de les activitats de lleure educatiu. Això ho aconseguim gràcies als donatius de particulars i empreses que ens ajuden a garantir els ajuts econòmics per assegurar-nos que ningú queda exclòs de les activitats per manca de recursos.

Necessites una beca?

Fes un donatiu perquè puguem donar més beques!

Instal·lacions accessibles

Les nostres instal·lacions com les cases de colònies i l’alberg de Centre Esplai, així com les nostres oficines, són lliures de barreres arquitectòniques i accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Volem que tothom pugui gaudir dels espais que hem creat amb tanta cura, de la natura i de les activitats de lleure.

13 cases de colònies accessibles

Centre Esplai, un alberg accessible

Programes socials i per a joves

Desenvolupem projectes socioeducatius de capacitació i inserció sociolaboral per a col·lectius vulnerables. Vetllem per l’acompanyament, la formació i la inclusió sociolaboral de les persones joves amb diversos projectes.

Projectes d’acció social i joves

Formació per a la igualtat d’oportunitats

Som especialistes en cursos de formació sobre educació inclusiva i atenció a la diversitat, acció social, cursos gratuïts per a persones a l’atur i orientació laboral per tal d’aconseguir una societat amb més equitat i igualtat d’oportunitats.

Cursos gratuïts per a persones a l’atur

Cursos sobre atenció a la diversitat i educació inclusiva

Igualtat de gènere

Educar per a la igualtat de gènere i la igualtat d’oportunitats real és un dels nostres pilars. Fem accions i programes específics per promoure la igualtat de gènere de manera transversal a la societat.

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai