Espora

El projecte Espora ofereix a dones joves migrants d’entre 16 i 29 anys un procés d’orientació, acompanyament, formació i adquisició de competències personals i professionals en l’àmbit de cuina, que els permetin dirigir el seu projecte professional i vital amb èxit a la societat d’acollida.
Projecte Espora Fundesplai

EL PROJECTE

 

 

 

 

Amb el projecte Espora es vol afavorir el desenvolupament personal, la inclusió social i la qualificació de tipus professional i laboral de les joves participants a través de l’acompanyament, l’arrelament, el treball comunitari, la formació i una experiència pràctica de qualificació professional.

Les persones destinatàries d’aquest projecte, són majoritàriament dones joves migrants d’entre 16 i 25 anys en situacions específiques de vulnerabilitat, que destaquen en un aspecte clau: són joves amb capacitats i potencialitats detectades, que a partir de la participació en el projecte, podran aprofundir i potenciar competències per tal de garantir processos d’inclusió social amb el curs d’ajudant de cuina.

ETAPES DEL PROJECTE

 

 

 

 
Amb el projecte Espora proposem a les joves un itinerari formatiu:
Etapes projecte Espora Fundesplai

Coneix +

Parlem d’un projecte que vol donar resposta a través de l’acompanyament a aquelles dones que estant en situació d’atur, dones joves amb fills/es a càrrec, i situació de monoparentalitat, dones que han patit o estan patint una situació de violència masclista, dones d’origen migrant (amb o sense regulació de la seva documentació administrativa).

S’intervé des d’una perspectiva integral i multidimensional, atenent a la salut emocional i social, oferint orientació sociolaboral, fomentant la millora de la seva situació d’ocupació ja sigui des de una possible inserció laboral i/o formació ocupacional, així com, promocionant la seva pròpia autonomia.

CONTACTE

 

 

 

 

Si tens interès en el projecte Espora, omple aquest senzill formulari de contacte perquè ens puguem adreçar a tu el més aviat possible. Moltes gràcies!

 

 

 

 

Digue'ns qui ets(Obligatori)
Nom i cognoms(Obligatori)
Subscripció butlletí
Política de privacitat(Obligatori)

AMB EL SUPORT DE

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l’actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l’educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai