Espora

El projecte Espora ofereix a dones joves migrants d’entre 16 i 29 anys un procés d’orientació, acompanyament, formació i adquisició de competències personals i professionals en l’àmbit de cuina, que els permetin dirigir el seu projecte professional i vital amb èxit a la societat d’acollida. És un projecte que es desenvolupa de l’1 de novembre de 2023 al 31 de desembre de 2024.
Projecte Espora Fundesplai

EL PROJECTE

 

 

 

 

Amb el projecte Espora es vol afavorir el desenvolupament personal, la inclusió social i la qualificació de tipus professional i laboral de les joves participants a través de l’acompanyament, l’arrelament, el treball comunitari, la formació i una experiència pràctica de qualificació professional.

Les persones destinatàries d’aquest projecte, són majoritàriament dones joves migrants d’entre 16 i 25 anys en situacions específiques de vulnerabilitat, que destaquen en un aspecte clau: són joves amb capacitats i potencialitats detectades, que a partir de la participació en el projecte, podran aprofundir i potenciar competències per tal de garantir processos d’inclusió social amb el curs d’ajudant de cuina.

ETAPES DEL PROJECTE

 

 

 

 
Amb el projecte Espora proposem a les joves un itinerari formatiu:
Etapes projecte Espora Fundesplai

Coneix +

Parlem d’un projecte que vol donar resposta a través de l’acompanyament a aquelles dones que estant en situació d’atur, dones joves amb fills/es a càrrec, i situació de monoparentalitat, dones que han patit o estan patint una situació de violència masclista, dones d’origen migrant (amb o sense regulació de la seva documentació administrativa).

S’intervé des d’una perspectiva integral i multidimensional, atenent a la salut emocional i social, oferint orientació sociolaboral, fomentant la millora de la seva situació d’ocupació ja sigui des de una possible inserció laboral i/o formació ocupacional, així com, promocionant la seva pròpia autonomia.

CONTACTE

 

 

 

 

Si tens interès en el projecte Espora, omple aquest senzill formulari de contacte perquè ens puguem adreçar a tu el més aviat possible. Moltes gràcies!

 

 

 

 

Digue'ns qui ets(Obligatori)
Nom i cognoms(Obligatori)
Subscripció butlletí
Política de privacitat(Obligatori)

AMB EL SUPORT DE

logo gene feminismes

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l’actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l’educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai