L’1 de març vam iniciar el programa Espora amb un grup de quinze dones a l’espai Penya Dominó, cedit per l’Ajuntament de Cornellà. És un programa per a dones en el qual fomentem la igualtat de drets i el reconeixement. També promovem les oportunitats i participació en l’àmbit de les migracions, el refugi i l’antiracisme.

Programa Espora per a joves migrades.Les persones destinatàries són dones joves migrades d’entre 18 i 29 anys en situacions específiques de vulnerabilitat, que destaquen en un aspecte clau: són joves amb capacitats i potencialitats detectades que, a partir de la participació en el projecte, podran aprofundir i potenciar competències per tal de garantir processos d’inclusió social a través de la formació que cursaran com a ajudantes de cuina.

El projecte també dona suport a través de l’acompanyament emocional i l’orientació personalitzada, tant individual com grupal. També incideix en la millora de les competències personals i professionals de les dones joves amb una formació a mida, que els faciliti l’entrada al món laboral.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai