Atenea

El Projecte Atenea s’inicia el 2023 i es proposa incidir en la defensa dels drets fonamentals de les dones participants, a partir de la promoció del seu apoderament.

 

projecte Atenea dones Fundesplai

EL PROJECTE

 

 

 

 

OBJECTIUS I METODOLOGIES

L’objectiu és que mitjançant una formació competencial, sessions d’orientació i acompanyament emocional, es creïn campanyes de sensibilització des d’elles mateixes per combatre les desigualtats existents que pateixen les dones joves per tal de ser referents d’altres dones joves.

  • Promoure l’apoderament de les dones participants mitjançant el desenvolupament d’iniciatives enfocades al seu desenvolupament personal, social i formatiu.
  • Incidir en la defensa dels drets fonamentals de les dones participants amb una perspectiva de gènere i interseccional, realitzant accions de sensibilització.

ETAPES DEL PROJECTE

 

 

 

 
fases del projecte Atenea

Publicacions

Aquí, algunes notícies d’interès entorn el projecte:

CONTACTE

 

 

 

 

Si tens interès en el projecte Atenea, omple aquest senzill formulari de contacte perquè ens puguem adreçar a tu el més aviat possible. Moltes gràcies!

 

 

 

 

Digue'ns qui ets(Obligatori)
Nom i cognoms(Obligatori)
Subscripció butlletí
Política de privacitat(Obligatori)

AMB EL SUPORT DE

logo gene feminismes

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l’actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l’educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai