El monestir budista del Garraf, Sakya Tashi Ling, està situat en un entorn privilegiat dins el Parc Natural del Garraf, al municipi d’Olivella. Es tracta d’un espai de pau i espiritualitat que atrau visitants en cerca de serenitat i reflexió! Aquest monestir ofereix una experiència única on la tranquil·litat i l’harmonia s’entrellaça amb l’entorn i la pràctica budista. El monestir, amb la seva arquitectura tradicional i uns jardins meravellosos, convida a la introspecció i a l’autoconeixement. Els sorolls de la natura i l’aroma de les flors creen un ambient perfecte per practicar la meditació. Durant la teva visita al monestir,…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai