Si t’agrada la cuina tradicional i catalana, segur que has sentit a parlar dels calçots. Hauràs vist moltes vegades barbacoes plenes de cebes allargades, i segur que més d’un cop t’ha picat la curiositat per provar-los! Però, saps què són i per què són tan famosos i tradicionals a Catalunya? Donat que des de fa segles s’han cultivat i consumit aquí, avui en dia són un dels plats més representatius de la gastronomia catalana. Per aquest motiu, cada any, milers de persones acudeixen al municipi de Valls, de la província de Tarragona, per gaudir d’una autèntica “calçotada”. Sense dubte, una…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai