La petita infància és aquella etapa vital que va dels 0 als 6 anys, una etapa on el desenvolupament de l’infant és bàsic i que cal respectar, valorar, protegir i donar-li la importància que es mereix. Els nadons i els infants més petits tenen una predisposició a aprendre espectacular, i és que en aquestes edats més promptes el cervell és una esponja! Per tal de poder desenvolupar totes les seves capacitats, els infants necessiten tenir contacte amb el seu entorn, amb espais de joc, amb altres persones, amb la natura… tot són elements que fan que els nadons i infants…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai