Des de Fundesplai vam participar en l’acte organitzat per l’EAfA (Aliança Europea per a la Formació d’Aprenents). A la trobada hi van assistir-hi diferents entitats del territori europeu que duen a terme formació amb joves aprenents per tal de compartir experiències i bones pràctiques. En aquest sentit, dins de l’EAfA des de Fundesplai, a través de Sergi Alegre, ens encarreguem de l’àrea d’inclusió social i equitat de gènere.

La participació en aquest acte impulsat des de la Comissió Europea és un exemple més de les aliances i col·laboracions que duem a terme internacionalment per afavorir les oportunitats dels infants i joves.

Cal destacar que des de Fundesplai duem a terme diversos programes per a la formació i inclusió sociolaboral de les persones joves. En aquest punt, és destacable el programa Demà Jove a través del qual els i les participants es formen, mentre treballen i reben un acompanyament. La formació dels i les joves aprenents és una via que permet persones amb baixa qualificació o poca experiència laboral millorar les seves opcions d’inserció laboral.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai