Durant el mes d’octubre, des de Fundesplai hem iniciat una nova edició de la iniciativa ‘Caliptra’ que té com a objectiu principal aconseguir l’estabilitat, la inclusió social i laboral, i l’apoderament de persones joves migrades d’entre 16 i 22 anys sense referents familiars. Aquest objectiu el desenvolupem amb l’acompanyament, l’arrelament, el treball en competències, la formació i una experiència pràctica de qualificació professional.

Pel que fa a la iniciativa, està dividida en tres etapes diferents: la primera, l’acollida, on fem les derivacions de les persones participants, la selecció i les entrevistes. Seguidament, la formació, on treballem el català a les sessions, les competències i tutories, desenvolupem el curs específic d’ajudant de cuina i el mòdul de qualificació laboral. Finalment, tenim l’etapa d’arrelament, on treballem les experiències de qualificació laboral i la vinculació amb la mentoria social.

Així mateix, tenim la col·laboració de Fundació Diagrama que ha realitzat la derivació de divuit joves participants. També comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, que ha fet la cessió d’un espai de cuina a un equipament del barri de Sant Ildefons.

Tant si ets una organització com si ets una persona que vol participar en el projecte, no dubtis a contactar amb nosaltres!

 
 

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai