Fundesplai comença una nova etapa caracteritzada per un sistema de Direcció General compartida de l’organització entre Cristina Rodríguez, com a Directora General, i Carles Xifra, com a Director General Adjunt.

Aquesta etapa és possible gràcies al lideratge compartit i a la distribució de responsabilitats entre els diferents membres que configuren el Comitè Directiu actual de l’entitat.

Comitè Directiu

D’esquerra a dreta, Jose A. Ruiz, Director de Relacions i Participació; Clara Rodríguez, Gerent de l’exposició “Menja. Actua. Impacta”; Jordi Roman, Cap de Recursos Humans; Asun Gil, Cap del Departament d’Educació Ambiental i Emocional; Carles Xifra, Director General Adjunt; Cristina Rodríguez, Directora General; Víctor García, Cap del Departament de Suport Tercer Sector; Maria José Navarrete, Directora Financera; Oriol Carbonell, Gerent 7iTria; Maria Bruno, Cap del Departament d’Acció Social i Educativa; i Froilan Salgado, Director Operatiu.

 

També és possible gràcies a la coordinació i el bon funcionament dels diferents comitès i comissions de participació transversal dels quals es dota l’organització.

La Direcció General compartida possibilita la complementarietat de capacitats, habilitats, coneixements, mirades… genera noves oportunitats i fa sostenible l’impacte i la diversitat de programes que actualment duu a terme Fundesplai, sent capaços de respondre als nous reptes emergents de la societat.

Aquest nou sistema organitzatiu respon a un model conceptual que, d’acord amb el paradigma de la cura i la voluntat de feminització de la visió de l’entitat, es concreta amb un lideratge menys jeràrquic, més compartit i participat.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai