Fundeslai participarà a la Fira Terra i Gust 2023 d’alimentació sostenible, que se celebra en el marc de les Festes de La Mercè de Barcelona, amb l’activitat “Menja de temporada i 100% saludable” que tindrà lloc el dissabte 23 de 17 a 20:00 h al Parc de la Ciutadella.

El joc 100% saludable consistirà en averiguar una sèrie de codis i superar uns reptes a partir dels quals descobrirem els costos reals que tenen els ultraprocessats en termes de salut individual i salut del planeta. Hi ha 6 proves a superar i 30” per resoldre-les!  A més de la tasca de sensibilització, l’activitat vol afavorir que els i les participants  joves i adults activin la seva vessant activista i que actuïn per conscienciar al seu entorn.

Educar en alimentació sostenible i saludable per canviar el món

L’activitat forma part de les inciatives per educar en alimentació sostenible i saludable que impulsa Fundesplai, tant des de l’exposició Menja. Actua. Impacta, situada a la seu de l’entitat al Prat de Llobregat, com a través de la proposta pedagògica “Menjar canvia el món” o des dels programes que desenvolupa l’entitat a escoles, esplais i altres espais educatius.

La Fira Terra i Gust se celebrarà entre el 23 i el 25 de setembre al Parc de la Ciutadella de Barcelona i ofereix un ampli ventall d’activitats (tallers, música, jocs, tasts gastronòmics…) per conscienciar sobre la importància de propostes de qualitat que contribueixen a cuidar del planeta amb pràctiques sostenibles.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai