Durant un any un centenar de joves han participat en aquest programa de formació professional i ocupacional dual que desenvolupem des de Fundesplai. L’objectiu de Demà Jove és millorar l’ocupabilitat de les persones joves en situació d’atur sense qualificació o amb dificultats d’accés al mercat laboral.

Per finalitzar aquesta etapa vam dur a terme un acte de cloenda amb la participació de tot l’equip de Fundesplai que ha treballat en el projecte. Cristina Rodríguez, directora general de Fundesplai, va celebrar i agrair la feina feta a totes les persones i agents que hi han participat i va destacar que Demà Jove és un programa en constant millora. També van assistir-hi representants del Servei d’Ocupació de Catalunya. Susana Díaz, subdirectora general de Polítiques Actives d’Ocupació, va destacar el bon desenvolupament per part de tots els agents implicats i el que suposa per als joves: “No només teniu un títol, sinó que heu treballat de veritat i heu fet xarxa”.

En l’acte també van ser-hi les empreses, entitats i centres on algunes de les persones joves participants han treballat. “Quan ens van proposar participar en aquest projecte no ho vam dubtar. Volem donar les gràcies a Fundesplai per tot el suport rebut”, va comentar Agustina Martínez-Vivot, d’Es Im-perfect Food_Fundació Espigoladors.

Les persones protagonistes, però, van ser les joves que van disposar d’un espai per explicar la seva experiència. Maria Guerrini va valorar molt positivament l’oportunitat de poder-se inserir en el mercat laboral i així ampliar els seus contactes dins del lleure educatiu. Per la seva part, Eli, va explicar els seus aprenentatges durant el programa: “He pogut potenciar moltes habilitats, com la creativitat. També he reconduït els meus estudis després d’haver trobat un àmbit que realment m’agrada”.

En l’acte de cloenda també es van entregar els títols als i les joves que tot just acaben de començar una nova etapa, després d’un any d’aprenentatges i preparació. Des de Fundesplai, a més, ja tenim en marxa una nova edició de Demà Jove.

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai