Excursió a Sant Martí Sarroca

  • de 8 a 12 anys
  • Excursió
  • Ciutadania compromesa, Excursionisme, Natura, i Sostenibilitat
  • Proposta educativa Àgora

Descripció

Proposem una excursió ideal per als infants d’entre 8 i 12 anys per descobrir l’entorn de Sant Martí Sarroca. Anar d’excursió permet fomentar el contacte amb la natura i ampliar el coneixement del medi que ens envolta.

Objectius

  • Descobrir la importància dels arbres de la nostra cultura.
  • Conèixer les característiques i elements d’una ciutat medieval com: l’església, el mercat i el castell.
  • Reforçar les actituds positives vers l’entorn natural.
  • Reconèixer la diferent vegetació i paisatge que ofereix la zona.

Llegeix el desenvolupament de l'activitat

Amb el centre d’interès que proposem, el coneixement del sistema i l’estructura social és molt important, però també el contacte amb la natura i amb les zones més naturals com són els paisatges feréstecs. Els nois i noies amb les excursions poden experimentar en primera persona la solidaritat envers la natura i aprendre a respectar els entorns naturals i la fauna i flora d’aquests espais.

Aquesta proposta dóna l’oportunitat als infants de conèixer l’organització i elements d’una antiga ciutat medieval. A més, podem conèixer les feines agrícoles, envoltats d’un entorn rural i de muntanya que permetrà despertar la curiositat cap a la cura i conservació d’aquests entorns.

Per descarregar l’activitat feu clic aquí.

El conjunt d’activitats que formen part de la proposta educativa Àgora estan vinculades a un centre d’interès anomenat terrastranya, encara que tots els recursos es poden dur a terme amb independència d’aquest eix d’animació.

Edat de 8 a 12 anys
Temàtica Ciutadania compromesa, Excursionisme, Natura, i Sostenibilitat
Tipus Excursió
Projecte Proposta educativa Àgora
Espai Exterior
Autoria Fundesplai
Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual (by-nc-sa)

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai