Estiu Jove Sant Cosme

El projecte Estiu jove Sant Cosme sorgeix a partir de la detecció de diferents necessitats durant l’època de l’estiu i per tant de vacances escolars dels i les joves del barri com a protagonistes del projecte, ampliant l’àmbit de persones destinatàries a famílies i  dones i arribant a tota la comunitat.

Projecte Estiu Jove Sant Cosme Fundesplai

EL PROJECTE

 

 

 

 

El projecte Estiu Jove Sant Cosme té una doble funció ja que serveix com un espai d’oci i lleure vacacional i a la vegada dona resposta a les necessitats d’aquests col·lectius a través de la intervenció educativa de l’equip educatiu del projecte que treballa en xarxa amb els diferents agents educatius que col·laboren en aquest projecte. Aquest projecte és una idea de treball multidisciplinari on a més de Fundesplai intervenen diferents agents educatius i socials vinculats al barri per part de l’Ajuntament del Prat.

5 espais i moments d’actuació directe

 • Piscina Centre Esplai: Espai adreçat a adolescents i joves d’entre 12 a 17 anys.
 • Piscina Centre Esplai: Espai adreçat a famílies, familiars adults amb infants menors de 12 anys.
 • Piscina Centre Esplai: Espai obert a dones de qualsevol edat.
 • Activitats obertes en espais públics: Espai d’activitat en medi obert, en el que participen joves del barri i de la resta del municipi d’entre 12 i 17 anys.
 • Treball en medi obert: Treball de relació directa amb el barri (veïns, entitats…) i agents educatius que hi participen.

Coneix +

Objectius

 • Afavorir la cohesió sociocultural dins el barri de Sant Cosme del Prat del Llobregat.
 • Potenciar les activitats del lleure educatiu entre els i les joves del barri.
 • Establir xarxa entre els agents educatius comunitaris del barri i Fundesplai.
 • Donar espais a els i les joves per crear processos participatius a partir de dinàmiques.
 • Crear un espai de relació, entesa i respecte entre els i les diferents adolescents fomentant la tolerància, el respecte a la diversitat, les actituds positives i eines per reconduir el conflicte.
 • Oferir als i les joves del barri un lloc on trobar-se amb amics i amigues a més de poder conèixer gent nova dintre del seu barri.
 • Incidir en la millora de la qualitat de vida dels adolescents i joves i de les seves famílies des de la intervenció socioeducativa, esportiva, cultural i de benestar.
 • Afavorir la socialització i la integració social dels adolescents i joves i les seves famílies.

Publicacions

Aquí, algunes notícies d’interès entorn el projecte:

CONTACTE

 

 

 

 

Si tens interès en el projecte Estiu Jove Sant Cosme, omple aquest senzill formulari de contacte perquè ens puguem adreçar a tu el més aviat possible. Moltes gràcies!

 

 

 

 

Digue'ns qui ets(Obligatori)
Nom i cognoms(Obligatori)
Subscripció butlletí
Política de privacitat(Obligatori)

Amb el suport de

Projecte finançat pel Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF.

logo ajuntament prat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l’actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l’educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai