Dinamització del centre cívic Vista Alegre

Des del juny del 2022 ens encarreguem de la dinamització del Centre Cívic Vista Alegre de Castelldefels, un equipament municipal obert a la ciutadania  que compta amb un tastet de l’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA, al voltant de l’alimentació saludable i sostenible. El Centre Cívic ofereix també serveis com activitats de digitalització i formació, espais per a entitats culturals o el Servei d’Atenció Diürna per a la Infància i l’Adolescència. També hi ha la Casa dels Oficis, dues pistes de bàsquet i el futur centre de divulgació digital ONLAB.

 

QUINES ACTIVITATS FEM AL CENTRE CÍVIC?

  • Un projecte comunitari: activitats d’alfabetització digital, cessió d’espais, dinamització d’activitats lúdiques, projectes per edat, escolta de propostes veïnals,…
  • El projecte  “menjar canvia el món”: exposició oberta sobre l’alimentació saludable i sostenible, visites guiades a l’exposició per a instituts i centres educatius del barri, gimcana ecològica, i altres activitats entorn aquesta temàtica.
CCVistaAlegre-castelldefels_exposició Fundesplai

AMB EL SUPORT DE

El projecte Azimut està subvencionat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

logo ajuntament Castelldefels

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l’actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l’educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai