Acompanyament emocional

Projecte Acompanyament emocional Fundesplai

EL PROJECTE

 

 

 

 

Aquesta iniciativa entén l’acompanyament emocional com una eina fonamental per ajudar a construir i mantenir una salut emocional positiva. Reconeix que les emocions sorgeixen com una resposta instintiva a les situacions i tenen un paper vital en l’afrontament dels reptes de la vida.

Per tant, aquest projecte busca proporcionar suport emocional i un enfocament respectuós per ajudar a les persones joves participants a superar els seus malestars emocionals i millorar la seva implicació en els projectes, contribuint a la seva salut emocional i al seu benestar general.

OBJECTIUS I METODOLOGIA

L’objectiu principal és oferir un suport d’acompanyament emocional per mantenir la seva implicació en aquests projectes, especialment quan s’enfronten a desafiaments relacionats amb la seva salut mental.

  • Detectar les necessitats psicosocials de les persones joves
  • Oferir eines i estratègies d’acompanyament emocional a les persones joves
  • Promoure la coordinació i derivació a serveis específics
  • Dissenyar i implementar formacions i materials per les persones tècniques
  • Sensibilitzar als professionals de l’entitat envers la importància de la salut mental

ETAPES DEL PROJECTE

 

 

 

 
Etapes projecte Awka Fundesplai

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l’actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l’educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai