Els parcs d’aventura als arbres o boscos verticals s’han convertit en una opció d’esport a la natura cada vegada més popular, especialment entre els infants i joves. Aquests parcs ofereixen experiències úniques que combinen l’emoció de l’aventura a l’aire lliure amb la seguretat d’unes instal·lacions dissenyades perquè persones de totes les edats puguin gaudir com mai! A Catalunya cada vegada hi ha més empreses que ofereixen circuïts de parcs d’aventura, ponts penjants i tirolines. Nosaltres en tenim a les instal·lacions de Sau i del Solsonès, concretament a les cases de colònies Can Mateu, Els Porxos i La Cinglera (i terrenys…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai