Avui et venim a parlar d’un fenomen astronòmic que no et pots perdre! Es tracta d’una pluja d’estels que normalment és visible durant les nits entre el 10 i el 14 d’agost (depenent de l’any). Aquesta pluja d’estels és anomenada Perseids, però es coneixen popularment com les Llàgrimes de Sant Llorenç. En realitat, es tracta de pols il·luminada del cometa 109P/Swift-Tuttle que s’allarga en forma de cues amb un caràcter fugaç, cosa que atorga una gran espectacularitat a l’observació d’aquests. Les partícules que formen aquesta pols il·luminada que t’hem anomenat abans són molt i molt petites. De fet, no arriben…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai