Vivim en un món en constant transformació, on les ganes de viatjar sempre van en augment i les distàncies semblen acurtar-se cada cop més gràcies a la globalització i als mitjans de transport actuals. Viatjar és una experiència cada vegada més comuna i accessible per a moltes persones, però, no obstant això, també provoca un impacte significatiu en el nostre entorn natural i cultural. Parlem de la contaminació, de la petjada ecològica que deixem allà on anem. És per això que cada cop és més important el fet de viatjar de forma sostenible, adoptant pràctiques que minimitzin els efectes negatius…

Llegeix més al blog de l’Alberg Centre Esplai

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment l'actualitat Fundesplai, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.
Subscriu-te per a l'educació, la convivència i la sostenibilitat!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai