Avui parlarem de la màgica tradició catalana del Tió de Nadal, on els boscos esdevenen el teló de fons d’una cerca plena de riures i il·lusió amb la família! D’on ve aquesta peculiar tradició d’anar a buscar al bosc el tió? Ho descobrirem ara mateix en aquesta nova entrada! El tió de Nadal o cagatió és un dels elements de la mitologia catalana i aragonesa més importants dins de les celebracions de Nadal a Catalunya! Segur estàs esperant amb ganes que arribi desembre per col·locar el tió amb la seva manta a un racó de la sala d’estar i empatxar-lo…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai