El Dia Internacional de les Aus Migratòries es celebra el segon cap de setmana de maig, i és un dia important per les persones amants de les aus,… juntament amb el Dia Mundial de les Aus que té lloc el mes d’octubre. Ambdós es converteixen en unes dates molt importants al calendari per a totes les persones que es dediquen al món de l’ornitologia, i per a totes aquelles que en són grans aficionades. Entenem la migració com el procés de trasllat o desplaçament geogràfic que fan els individus d’un territori cap a un altre per diversos motius. En el…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai