La natura és un espai indispensable pels més petits i petites de la casa, essencial, vital. Crear i gaudir de jocs a l’aire lliure estimula a els infants a tenir més autonomia, autoestima, capacitats psicomotrius, tenir una gran llibertat i més capacitat per prendre les seves pròpies decisions. Així, doncs, podem dir que el joc a la natura proporciona als infants grans aprenentatges, plaer, control i llibertat.  I què millor que poder gaudir d’un espai de llibertat, amb possibilitats quasi infinites de joc i obert les 24 hores? Com pots veure, els beneficis que obtenen els nens i nenes a…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai