Ja fa temps que moltes escoles, instituts i esplais destinen una part dels seus espais educatius a la creació d’un hort, i és que tenir un hort tant a casa com al centre educatiu, dóna vida! Els horts són uns espais educatius, d’experimentació i de creixement ideals per als infants i joves de totes les edats, hem d’aprofitar aquesta oportunitat educativa i tots els beneficis que comporta. 12 RAONS PER CULTIVAR UN HORT Tenir un hort no vol dir només regar i collir-ne els enciams que en surtin, podem anar molt més enllà. Es tracta d’un espai privilegiat per manipular,…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai