L’estiu és l’època perfecta per a noves aventures, oi? Per fer nous amics i amigues, gaudir de la natura i posar el teu granet de sorra per fer un món millor! Si estàs d’acord amb totes aquestes afirmacions, els camps de treball són ideals per a tu. Són una oportunitat única per aconseguir tot això… un bon camp de treball et pot canviar la vida. En aquest article explorarem 10 raons per apuntar-te a un Camp de Treball aquest estiu. Som-hi! 1. Fer noves amistats Els Camps de treball són l’oportunitat perfecta per fer amics i amigues noves 😀 !…

Llegeix més al blog de Cases de colònies

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai