El 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient el qual es va establir l’any 1972 per l‘Assemblea General de les Nacions Unides amb l’objectiu d’estimular la sensibilització sobre el medi ambient i promoure’n l’acció política. Cada any es busca alguna temàtica concreta per focalitzar els esforços i crear accions més concretes, i enguany el Dia Mundial del Medi Ambient es centra en la restauració de la terra, la resiliència a la sequera i la desertificació. Davant la gravetat en què es troba el nostre planeta, es proposen accions que permetin iniciar un canvi i revertir aquesta situació,…

Llegeix més al blog del Món escolar

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai