Vols assessorament gratuït en matèria d’igualtat de gènere i diversitat? Inscriu-te a la jornada de presentació de la primera Oficina tècnica de Catalunya per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual a les entitats del tercer sector, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. L’acte serà el pròxim 28 de maig de 9.30 a 10.30 hores en format virtual per explicar-te totes les eines i recursos que t’oferim gratuïtament, per aconseguir organitzacions sense ànim de lucre més igualitàries i diverses. Des de l’Oficina oferim els següents serveis: Assessorament: telefònic i virtual sobre igualtat de…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai