La Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del Dret d’Associació estableix que les associacions i federacions que disposin de la declaració d’utilitat pública, a més de tenir un reconeixement social per la tasca realitzada, podran accedir al mateix règim fiscalespecial del qual gaudeixen les fundacions. Si tens dubtes o vols que et tramitem la DUP contacta amb el nostre equip juridic. Requisits per obtenir la declaració Podran ser declarades d’utilitat pública les organitzacions que compleixin els requisits establerts a l’article 32 de la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del Dret d’Associació. Els requisits són els següents: Finalitat de l’entitat. En els estatuts de…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai