A fi de respectar la igualtat de tracte i oportunitats en l’àmbit laboral i el deure d’adoptar mesures dirigides a evitar qualsevol classe de discriminació laboral entre dones i homes, les entitats elaboren els seus plans d’igualtat. Si necessites ajuda contacta amb l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i diversitat sexual. De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per la igualtat de dones i homes, els plans d’igualtat han de ser confeccionats en el si d’un grup de treball. Com a norma general, que, s’ocuparà d’elaborar polítiques d’igualtat que condueixin a aconseguir…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai