A Catalunya hi ha un gran nombre d’entitats de lleure i esport que, a més de fer activitats durant el curs escolar i la temporada esportiva, organitzen activitats d’estiu per a infants i joves quan el període lectiu ja ha finalitzat. L’organització i desenvolupament de les activitats està regulada pel Decret 267/2016, que regula les activitats d’educació en el lleure en les quals participen persones menors de divuit anys. Per tant, totes les entitats que vulguin dur a terme activitats de lleure educatiu i esportiu, han de conèixer i complir la normativa. A continuació es destaquen les qüestions més rellevants a tenir en compte. Si tens dubtes o…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai