Arran de la jornada ‘Canal de denúncies i conciliació laboral: com afrontem les darreres normatives des de les associacions i fundacions?’, com cada any, hem creat tres tallers, ‘Impulsant la igualtat de gènere a les entitats’, per aprofundir en qüestions que afecten en la gestió de les entitats. Us convidem a participar-hi i poder ampliar els vostres coneixements sobre les obligacions legals, mesures de conciliació i lluita contra la violència masclista. Mesures de conciliació i desconnexió digital: propostes pràctiques per a entitats Aprofundirem en les mesures concretes que faciliten la conciliació entre la vida laboral i la personal, proposant opcions…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai