Aquelles entitats que finalitzen l’exercici econòmic el 31 d’agost, com ara les Associacions de Famílies d’Alumnes, han de presentar l’Impost de Societats (IS) del curs 2022-2023 entre l’1 i el 25 de març. En aquest sentit, cal tenir en compte que aquesta declaració anual no té un moment concret per a la presentació. Aquest varia en funció del tancament de l’exercici, que ve determinat pels estatuts de l’entitat sense ànim de lucre. Si la teva entitat ha de presentar l’Impost de Societats, des de Suport Tercer Sector ens encarreguem del tràmit amb el nostre Servei Econòmic. Cal tenir en compte que…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai