A les entitats del Tercer Sector es produeixen assetjaments? Quines són les conseqüències? Si necessites ajuda amb la igualtat de gènere i diversitat sexual contacta amb el servei gratuït de l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual a les entitats del tercer sector. Les entitats del Tercer Sector no estan exemptes de patir situacions d’assetjament entre el seu personal, malgrat ser un motor social que treballa per millorar la salut de les persones, lluitar contra les desigualtats o tenir cura de la natura i de les persones que ho necessiten, entre moltes altres accions. Per això,…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai