A partir d’ara les entitats podran registrar al REGCON el seu pla d’igualtat sense representació legal de les persones treballadores. Això serà possible en els casos en els quals hi hagi una situació de bloqueig sindical. És a dir, quan les entitats hagin sol·licitat prèviament als sindicats majoritaris del sector una persona representant, però manqui la designació per falta de recursos dels sindicats. En cas de dubtes sobre aquesta qüestió, pots enviar la teva consulta a l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual. Què diu la normativa per registrar el pla d’igualtat? Segons la Llei Orgànica 3/2007,…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai