L’octubre és el moment de complir amb les obligacions amb Hisenda, per això, cal tenir presents les dates clau del mes. Entre l’1 i el 20 d’octubre caldrà presentar les declaracions relatives a l’IRPF, l’IVA i el pagament a compte de l’Impost de Societats. Per tant, a l’octubre cal presentar els següents models: Model 111 de retencions en l’IRPF de rendiments procedents del treball o de determinades activitats econòmiques. Model 115 per l’arrendament d’immobles. Model 123 de retencions de l’IRPF i Impost de Societats sobre pagaments d’interessos de préstecs o altres rendiments sobre el capital. Model 216 de retencions sobre…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai