Suport Tercer Sector en col·laboració amb Fundación Esplai posem en marxa una nova edició de cursos de formació en àmbits digitals. Les persones treballadores i voluntàries de les entitats vinculades a Suport Tercer Sector poden obtenir les certificacions oficials en els següents àmbits: MOS (Microsoft Office Specialist) Word Excel Power Point IC3 GS5 (amb tres exàmens independents) Fonaments de la informàtica Aplicacions clau Vivint en línia Microsoft Certified Fundamentals Azure Fundamentals Azure AI Fundamentals Azure Data Fundamentals En què consisteix la formació? La formació inclou tot el material d’aprenentatge (en castellà), a través del Campus Virtual, els exàmens de pràctica i…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai