Des de Suport Tercer Sector apostem fermament per l’adaptació i renovació dels programes de gestió que fan servir les organitzacions del Tercer Sector. Per aquest motiu, entre el 2023 i 2025 posarem en marxa un nou sistema de planificació de recursos o Enterprise Resource Planning (ERP). Es tracta d’un pas endavant per aconseguir la gestió integral digitalitzada de les tasques del dia a dia. Aquest projecte el desenvolupem amb el suport de Qubiq, especialitzats en la implementació d’Odoo, un programari lliure i una de les millors plataformes ERP del mercat. Amb aquesta aliança es vol donar resposta a les necessitats…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai