Les sigles LGTBIQA+ representen les persones Lesbianes, Gais, Trans*, Bisexuals, Intersexuals, Queer, Asexuals i… el Plus? Si vols rebre assessorament gratuït en matèria d’igualtat de gènere i diversitat sexual, visita l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere. Habitualment encara sentim a parlar del col·lectiu LGTB o LGTBI, variants que no inclouen en les seves sigles realitats dissidents que s’han consolidat i reconegut en els darrers temps. Per aquest motiu, volem posar l’atenció en el PLUS (+) que engloba un ampli ventall d’orientacions i identitats que coneixerem de més a prop. A través de la següent infografia, obrim la porta del…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai