L’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual fa valer les cures, ja que són la base que satisfà les necessitats de suport i sosteniment primordials de les persones perquè puguin complir amb la resta d’activitats i objectius de desenvolupament vital. Per aquest motiu, hem entrevistat a Milagros Domingo, treballadora familiar, per conèixer en què consisteix el seu ofici i realçar la importància de les cures per garantir el benestar i la prosperitat de les persones. Si vols saber més sobre igualtat de gènere i diversitat contacta amb el servei d’assessorament gratuït de l’Oficina tècnica per a…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai