El 24 de desembre Suport Tercer Sector vam celebrar la jornada ‘Canal de denúncies i conciliació laboral: com afrontem les darreres normatives des de les associacions i fundacions?’ i, enguany, l’acte es va tornar a celebrar presencialment. Després de tres anys de virtualitat, l’esdeveniment va servir novament per trobar-nos amb les entitats del tercer sector. En la jornada es van resoldre dubtes en referència a l’obligatorietat de disposar d’un canal de denúncies per informar sobre el frau dins d’una entitat o empresa. També es van abordar els nous permisos que planteja la llei vigent i que, fins ara, estan suposant…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai