En aquest article compartim un recull dels principals continguts que va explicar la nostra tècnica d’Igualtat i diversitat, Aroa Abellán, a la formació ‘La perspectiva de gènere als projectes i activitats de les entitats’. Al final del recull trobaràs un enllaç a la presentació que es va utilitzar per fer la formació. Si vols rebre assessorament gratuït en matèria d’igualtat de gènere i diversitat sexual, visita l’Oficina tècnica per a l’equitat de gènere i la diversitat sexual. Gènere El gènere a causa del seu component sociocultural: No és innat ni universal, com el sexe, sinó que varia en funció de…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai