Ja estan obertes les inscripcions per a la jornada anual de Suport Tercer Sector: ‘Canal de denúncies i conciliació laboral: com afrontem les darreres normatives des de les associacions i fundacions?’. L’acte se celebrarà el pròxim divendres 24  de novembre a partir de les 9.00 hores al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Plaça Bonet i Muixí, 7, Barcelona).  Aquesta iniciativa l’organitza la Federació Catalana de l’Esplai. Així mateix, comptarem amb la participació de l’Oficina Antifrau de Catalunya, que presentarà les principals novetats relacionades amb l’obligatorietat de disposar d’un canal de denúncies per part de les fundacions i associacions catalanes. També parlarà…

Llegeix més al blog de Suport Tercer Sector

Subscriu-te al Canal Esplai i rep cada 15 dies actualitat, recursos educatius, i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis.

He llegit i accepto la política de privacitat

SEGUEIX-NOS!

Subscriu-te i rebràs regularment notícies, recursos educatius i continguts relacionats amb els nostres projectes i serveis de Fundesplai!

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Coneix Fundesplai